Skip to main content

Perinpohjaista kehittämistä vuodesta 1960


Sjöblom on teollisuuden ja rakentamisen edelläkävijä, joka on auttanut asiakkaitaan löytämään haasteisiinsa parhaat kokonaisratkaisut jo 1960-luvulta asti. Toimintamme perustuu monipuolisiin, asiakaslähtöisiin ja kilpailukykyisiin palveluihin teollisuudessa, rakentamisessa sekä kierrätyksessä. Meille asiakkaan toiveisiin vastaaminen on kunnia-asia, ja venymme huippusuorituksiin vaikeissakin olosuhteissa.


Tarjoamme laajan valikoiman raskaan kaluston palveluita turvallisesti, tehokkaasti sekä laadukkaasti modernin ja kattavan konekantamme sekä ammattitaitoisen ja sitoutuneiden työntekijöidemme ansiosta. Uskomme saumattomaan ja avoimeen yhteistyöhön, jossa tilaaja voi luottaa saavansa ensiluokkaista palvelua suunnittelutyöstä toteutukseen ja dokumentointiin asti.Tutustu meihin

Asiakkaitamme

Lue lisää
UPM logoKokkolan Energia logoAlholmens kraft logoSnellman logoEkorosk logoUPM logoKokkolan Energia logoAlholmens kraft logoSnellman logoEkorosk logo

Kestävästi turvallista


Perinpohjaisuus tarkoittaa meille myös sitä, että pystymme minimoimaan turvallisuusriskit sekä ympäristöhaitat kaikessa toiminnassamme. Turvallisuus on Sjöblomille kaiken toiminnan lähtökohta, ja pyrimme jatkuvasti kehittämään työrutiinejamme turvallisuuskulttuurin parantamiseksi sekä työtapaturmien välttämiseksi.


Kaikki toimintamme on laatu-, ympäristö- ja turvallisuussertifioitu ISO 9001: 2015, ISO 14001: 2015 ja ISO 45001: 2018 -standardien mukaisesti. Myös moderni kalustomme tukee meidän sekä asiakkaidemme vastuullista yritystoimintaa. Löydät käyttämämme sekä vuokrattavissa olevan kalustomme täältä.


ISO 9001 14001 45001

Lisää vastuullisuudestaTutustu kalustoon

Ajankohtaista

10.01.2024
Paikka täytetty: HSEQ-päällikkö

Etsimme nyt energiseen joukkoomme HSEQ-päällikköä ottamaan vastuun yrityksen turvallisuus- ja laatuprosesseista ja niiden kehittämisestä. Sijaintisi on Pietarsaari (hybridityö myös mahdollinen).

16.04.2023
Sjöblomin sahatoiminta on nyt fossiilitonta

Sjöblom on kasvava raskaskalustopalveluiden tarjoaja, jolla on yli 60 vuoden kokemus teollisuus- ja rakennusalalta. Sjöblomin sahatoiminta, mukaan lukien tukkien ja sahatavaran käsittely, on ottanut merkittävän askeleen kohti kestävämpää toimintaa. Sitoutumalla jatkuvasti prosessiemme parantamiseen ja käymällä keskusteluja asiakkaidemme kanssa ympäristöystävällisemmistä ratkaisuista, olemme siirtyneet käyttämään uusiutuvaa polttoainetta.

20.04.2023
Paikka täytetty: HR Manager

Etsimme nyt energiseen joukkoomme HR Manageria ottamaan kokonaisvastuun yrityksen henkilöstöhallinnosta ja sen kehittämisestä. Sijaintisi on Pietarsaari (hybridityö myös mahdollinen).

17.04.2023
Asiakastarina: Baltic Boat Yard

Uusi tuotantohalli nousee vakaalle, kuivalle ja kestävälle perustalle Baltic Yachtsin telakalle Alholmaan, Pietarsaareen. Sjöblom aloitti pohja- ja perustustöiden parissa syyskuun 2022 alussa. Yhtiö on suorittanut tulevan hallin paikalle massanvaihdon, tehnyt betonirakenteiden perustuspohjat sekä rakentanut pintavesi- ja salaojajärjestelmät.

Liity osaavaan joukkoomme


Asiantuntevalla ja palveluhalukkaalla henkilökunnallamme on merkittävä rooli kaikessa toiminnassamme.


Meille on tärkeää, että työntekijämme ovat motivoituneita kehittämään omaa osaamistaan, ja siksi tuemme työntekijöiden henkilökohtaista kehitystä ja hyvinvointia. Sjöblomille tullaan tekemään pitkiä uria, jossa jokaisella työntekijällä on mahdollisuus vaikuttaa työtehtäviinsä.


An illustration of a safety helmet with Sjöblom's logo on the front

Sjöblom numeroina

Liikevaihto

+ 1 M€

Henkilöstö

+ 1 hlö

Konekanta

+ 1 kpl

Kokemusvuosia

+ 1 v

Ole meihin yhteydessä

Onko sinulla kysyttävää palveluistamme tai haluaisitko jättää tarjouspyynnön? Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Drag and drop or click to upload a file