Utveckling inom infra- och industribranschen sedan 1960


Sjöblom är banbrytande inom infra- och industribranschen. Sedan 1960 har vi hjälpt våra kunder att hitta de bästa helhetslösningarna. Vår verksamhet är baserad på mångsidiga, kundanpassade och konkurrenskraftiga tjänster inom bygg, industri och återvinning. Vi strävar efter att uppfylla våra kunders önskemål och siktar på topprestationer oavsett yttre förhållanden.


Tack vare vår moderna maskinpark och vår professionella, engagerade personal kan vi erbjuda ett brett utbud av högkvalitativa maskintjänster säkert och effektivt. Vi erbjuder ett smidigt och öppet samarbete där kunden får förstklassig service hela vägen från planering till utförande och dokumentering.


Läs mer

Våra kunder

Läs mer
UPM logoKarleby Energi logoAlholmens kraft logoSnellman logoEkorosk logoUPM logoKarleby Energi logoAlholmens kraft logoSnellman logoEkorosk logo

Säker och hållbar


Hos Sjöblom betyder genomgripande utveckling också att minimera miljö- och säkerhetsrisker i verksamheten. Vi prioriterar alltid säkerheten och har utvecklat och implementerat omfattande säkerhetsföreskrifter som vi fortsätter att utveckla för att ytterligare förbättra vår säkerhetskultur och undvika arbetsolyckor.


Vår verksamhet är kvalitets-, miljö- och säkerhetscertifierad enligt ISO 9001: 2015, ISO 14001: 2015 och ISO 45001: 2018 standarderna.


Våra moderna maskiner hjälper även våra kunder att uppfylla sina egna hållbarhetsmål samt stöder oss i att bedriva en ansvarsfull affärsverksamhet. Den kompletta listan över våra maskiner - som även kan hyras - finns .Hållbarhet och säkerhetVåra maskiner

Sjöblom i siffror

Omsättning

+ 1 m€

Personal

+ 1 p

Maskiner

+ 1 st

Erfarenhet

+ 1 år

Bli en del av vårt duktiga team


Våra professionella och serviceinriktade medarbetare spelar en stor roll i vår verksamhet. Vi vill att våra anställda ska känna sig motiverade och därför prioriterar vi vår personals personliga utveckling och välmående. Sjöblom är en arbetsplats där man kan bygga långa karriärer och har möjlighet att påverka sitt arbete.


Lediga tjänster

Aktuellt

16.04.2023
Sjöbloms sågverksamhet är nu fossilfri

Sjöblom är en växande leverantör av tunga maskintjänster och helhetslösningar med över 60 års erfarenhet inom industri och jordbyggnad. Sjöbloms sågverksamhet, inklusive hantering av stockar och sågat virke, har tagit ett stort steg mot att bli mer hållbart. Genom att kontinuerligt förbättra våra processer och hålla en löpande dialog med våra kunder om mer miljövänliga lösningar håller vi på att övergå till att använda förnybara bränslen i allt större utsträckning.

24.04.2023
Ledig tjänst: HR Manager

Vi söker nu en HR Manager att ta övergripande ansvar för företagets HR-avdelning och dess utveckling. Plats: Jakobstad med möjlighet till hybridarbete.

17.04.2023
Referens: Baltic Boat Yard

Den nya produktionshallen har fått en stabil, torr och hållbar grund ute vid Baltic Yachts varv på Alholmen i Jakobstad. Mark- och grundarbetet har utförts av Sjöblom sedan början av september 2022. Företaget har gjort massabyte under den blivande hallen, förberett grunden för dess betongkonstruktioner samt byggt ytvatten- och dräneringssystem.

01.04.2023
Referens: Karleby Energi

Karleby Energi är ett energibolag i Finland som är specialiserat på att producera el, processånga och fjärrvärme genom sina biobränslekraftverk. Företagets kraftverk, Power och Voima, är belägna på Kokkola Industrial Park i Karleby.

Kontakta oss

Vill du veta mer om våra tjänster eller be om en offert? Fyll i formuläret så tar vi kontakt så snabbt som möjligt!

Vedä tiedostot tähän tai klikkaa valitaksesi tiedostot